• nl
  • en
  • de

Klarenbeek Transport

Groupage transport Europa

Klarenbeek Transport verzorgt groupage transport naar meerdere vaste bestemmingen in Europa. Dankzij onze koel- en vriescellen voor tijdelijke opslag kunnen we dagelijks verse en bevroren producten uitleveren. Producten die vandaag voor 16.00 uur worden geladen, arriveren morgen in Engeland. Van één pallet tot een volledige vracht. Bestemmingen in Ierland kunnen wij binnen 2 dagen leveren. Wij verzorgen ook transporten naar België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Oost-Europa

Transport van Oost- of Zuid-Europa naar Engeland of Ierland? Vanuit het centraal gelegen Stroe verzorgen wij graag het tweede deel van het vervoer. Moderne laaddocks zijn een garantie voor minimaal temperatuurverlies tijdens overslag. Naast groupage transport bieden wij ook mogelijkheden voor containertransport.

Moderne vloot

Onze moderne vloot voldoet aan de strengste eisen, waardoor we toegang hebben tot alle milieuzones. Trekkers met boordcomputer en multi-temp trailers met digitale temperatuurregistratie staan garant voor hoogwaardig transport. Indien gewenst leveren we u een uitdraai van de temperaturen in de trailer gedurende het transport.

vloot